Nettiyhteisöistä kiinnostuneiden oma CMADFI-tapahtuma järjestetään ma 22.1.2024 jo 13. kertaa, livenä Lahden Tiedepuistossa ja etänä Zoomissa.

Zoner

Zoner on yrittäjän tuki netissä

Zoner on ollut yrittäjän tuki netissä aina vuodesta 2005 lähtien. Meidät tunnetaan nopeista palvelimista ja laadukkaasta asiakaspalvelusta. Kauttamme saatkin helposti käyttöösi kaiken tarvittavan omien kotisivujen tai verkkokaupan perustamiseen. Asiakkainamme on niin yrityksiä, julkisia toimijoita, järjestöjä kuin yksityishenkilöitäkin.

Me emme jätä sinua yksin! Asiakaspalvelumme on käytettävissäsi 24/7 vuoden jokaisena päivänä ja meiltä löytyy myös laaja joukko kumppaneita, jotka auttavat tarvittaessa kotisivujen tai verkkokaupan toteuttamisessa sekä digimarkkinoinnissa.

Haluamme jatkuvasti kehittää palveluitamme ja tuoda asiakkaidemme käyttöön uusia käteviä ominaisuuksia tai tuotteita. Me etsimme maailmalta parhaat mahdolliset digitaaliset työkalut ja muokkaamme ne asiakkaillemme sopivaksi. Jos jotain ei löydy valmiina, teemme sen itse. Tarjoamme myös monipuoliset palvelut kotisivujen rakentajille. Liity asiakkaidemme ja kumppaneidemme jatkuvasti kasvavaan joukkoon!