8. CMADFI-tapahtuma kokoaa yhteisömanagerit ja somemanagerit Viking Gracelle 27.1.-28.1.2019

Hoplaa! Jos työhösi kuuluu #yhteisöt tai #somefi, vastaa #cmkysely'yn. Vastauksia on nyt 20 ja viikon päästä pitäisi olla jo yhteenveto #cmadfi'ssa, joten vastaajia tarvitaan reippaasti lisää https://t.co/AF4SXPOd7V. PS. Jaot ois nyt tarpeen!

Hoks poks! Jos työhösi kuuluu #yhteisöt #somefi, vastaa #cmkysely'yn. Vastauksia on nyt 20 ja viikon päästä pitäisi olla jo yhteenveto #cmadfi'ssa, joten vastaajia tarvitaan reippaasti lisää https://t.co/RsvKzIuWfD. PS. Retwiitit tarpeen!

Tiedättekö sellaisen tunteen, kun saa kutsun puhujaksi johonkin tapahtumaan, ja sitten selviää että siellä on myös Paula Koivuniemen keikka?! 😍 Somekansan #cmadfi:ssa kaikki on mahdollista, myös tämä! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

#cmadfi'ssa on taas paneeli! Juontajana toimiva @tuija_aalto valitsi siihen kaksi vierasta. Reetta Lehto on työeläkeyhtiö Varman #viestintäpäällikkö, jolla vahva kehittämisen ja monikanavaisten sisältöjen tuottamisen taito. Varman yhtenä viestintäpartnerina Lehto vastaa yhden liiketoiminnan viestinnästä, toteuttaa yhtiön teemoihin monimediaisia sisältöjä sekä vastaa talon sisäisen viestinnän kehittämisestä. Lehto on toiminut jo pitkään median, somen, digityön, ketterän toiminnan ja asiantuntijoiden kouluttamisen parissa. “Tuottaa aina suunnattomasti iloa, kun huomaa asiantuntijan lähtevän lentoon, löytävän uusia verkostoja ja muuttuvan näkyväksi myös muille kuin oman yhtiön väelle. Sparraamisessa on tärkeää kertoa myös riskeistä ja antaa vinkkejä erilaisten ongelmien kohtaamiseen.”

#cmkysely'ssä on nyt 20 vastaajaa. Vastaa sinäkin, kunnianhimoinen tavoite on 50. https://t.co/kxjqxOmFaO #cmadfi

"Haastavinta työssäni on, että asiakkaat eivät ymmärrä somesta ja vaativat mahdottomia." #cmkysely #cmadfi #somefi