8. CMADFI-tapahtuma kokoaa yhteisömanagerit ja somemanagerit Viking Gracelle 27.1.-28.1.2019

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan!

CMADFI-tapahtuman ilmoittauminen avataan marraskuun loppupuolella. Tarkka aika ilmoitetaan CMADFI-tapahtuman somekanavissa sekä Piilotetun aarteen uutiskirjeen tilaajille viimeistään vuorokausi ennen ilmoittautumisen alkua ja linkki lisätään tälle sivulle sitten, kun ilmoittautuminen on alkanut.

Laskutus
Matka maksetaan laskulla muutama viikko ilmoittautumisen jälkeen. Jos organisaatiostasi on tulossa useita ihmisiä, kaikkien osallistujienne matkat laskutetaan samalla laskulla.

Osallistujat

Myös niiden ilmoittautuneiden nimet, jotka ovat antaneet luvan julkaista nimensä ja Twitter-tilinsä netissä linkitetään myöhemmin tälle sivulle. Tapahtumalla on myös Facebook-event.


Mikä maksaa?

Seminaari on periaatteessa ilmainen, mutta kun tapahtumapaikkana on laiva, pakollisia kuluja tulee niin hyteistä kuin ruuistakin. Sponsorien tukemana puhujamme saavat ilmaisen matkan ja muillekin on luvassa edullinen paketti, joka sisältää hytin lisäksi myös maanantaipäivän tarjoilut (aamiasbuffet (11€), konferenssikahvit, salaattilounas (9€) ja buffettillallinen (33€)). Paketin hintaan vaikuttaa se, matkustatko seaside-hytissä vai tavallisessa. Kaikki hytit ovat neljän hengen hyttejä, mutta pitääksemme matkakaverin valintaan liittyvän säädön määrän mahdollisimman pienenä hyteissä matkustetaan joko yksin tai kaksin. Matkan hintaan sisältyvät myös laskujen käsittelyyn liittyvät kulut (5€). Viking Linen normaaleihin seminaarimatkoihin verrattuna matkapakettimme ovat noin 25€ edullisemmat. HUOM: Itämerellä hinnat ovat alvittomia.

Hinnat:
Inside (=ei ikkunaa)
1 henkilölle (hytti siis omassa käytössä) 86€
2 henkilöä samassa hytissä 75€

Seaside (=näkymä merelle)
1 henkilölle 94€
2 henkilöä samassa hytissä 79€

Ilmoittautuessasi sinulta kysytään mahdollisen hyttikaverisi nimeä.

Kaikki ilmoittautuvat matkalle itse, sillä ilmoittautumisessa kysytään henkilökohtaisia tietoja kuten syntymäaikaa. Lomaketta käsittelee vain Viking Linen henkilökunta, Johanna ja muut tapahtuman järjestäjät näkevät tiedoista vain ne osat, joita he tarvitsevat. Työpajoihin ilmoittaudutaan todennäköisesti joulukuussa. 

Maksua ei palauteta, mutta paikan voi siirtää

Maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Maksua ei palauteta, vaikka sinulle tulisi este, mutta halutessasi voit kuitenkin siirtää paikkasi jollekin toiselle. Kun haluat siirtää paikkasi, ota yhteyttä Anitaan (Anita.Lempiainen@vikingline.com , viestin otsikko: CMADFI-paikan siirto), joka siirtää paikkasi mahdollisimman pian.