Nettiyhteisöistä kiinnostuneiden oma CMADFI-tapahtuma järjestetään ma 22.1.2024 jo 13. kertaa, livenä Lahden Tiedepuistossa ja etänä Zoomissa.

LAB Studio

LAB studio on LAB Ammattikorkeakoulu Oy:n sisäinen palveluntuottaja, joka tarjoaa myös sisäisten asiakkaiden lisäksi ulkoisille asiakkaille eli yrityksille ja yhteisöille laadukkaita ja luovia audiovisuaalisen viestinnän ratkaisuja, sekä toimii ”ponnahduslautana” tulevaisuuden osaajille. Palveluvalikoimassamme ovat webinaarit, mainosvideot, yritysvideot, koulutusvideot, livestriimit, podcastit, valokuvaus ja grafiikat.

Tavoitteemme on tuottaa positiivinen asiakaskokemus laadukkaan kuvan, äänen, liikuteltavan ja nykyaikaisen kaluston avulla, sekä tarjota harjoittelijoille mahdollisuus tutustua työelämään ammattilaisten opastuksella.

Audiovisuaalisen viestinnän palvelumme mahdollistaa monenlaisten palveluiden tuottamisen sisäisiin tarpeisiin, sekä avaa todellisia mahdollisuuksia myynnin ja markkinoinnin parissa.

Studiomme sijaitsevat Lahden kampuksella, osoitteessa Mukkulankatu 19, 15210 Lahti. Käytössämme on liikuteltavan laitteiston lisäksi podcasteihin sopiva äänitysstudio (LiMu Radio), sekä Studio video- ja valokuvaustuotantoa varten valoineen ja laitteistoineen. Äänitysstudiolle mahtuu paikan päälle 4 henkilöä ja etänä rajoituksia ei ole. Video- ja valokuvaustuotannon Studio sopii mainiosti 2 henkilön kuvauksiin.

Annamme mielellämme lisätietoja ja vastaamme kysymyksiinne.

Yhteystiedot:

LAB Studio

www.labstudio.fi

studio@lab.fi

Jani Nieminen, puh. 050 476 0198, jani.nieminen@lab.fi
Nina Tuominen, puh. 050 577 2934, nina.tuominen@lab.fi