Seitsemäs CMADFI-tapahtuma 22.1.2018 Lappeenrannan teknillisellä yliopistolla

Ilmoittautuminen

Mihin ilmoittaudutaan?

CMADFI-tapahtuman ilmoittautuminen aukeaa todennäköisesti viikolla 47. Ilmoittautumisen yhteydessä kerätään ilmoittautumiset myös Lappeenrannan kaupungin järjestämille jatkoille sekä CMAD-busseihin. Ilmainen kuljetus järjestetään ainakin Helsingistä (matka-aika noin 3h), ehkä myös Tampereelta (matka-aika noin 4h), jos kiinnostusta on riittävästi. Kuljetusten aikataulu on alustavasti seuraava:

Bussit ovat perillä 9.30 ja lähtevät takaisin n. 17.45.

Milloin ilmoittaudutaan?

Ilmoittautumisen tarkka aika kerrotaan myöhemmin, somessa #cmadfi-häsällä, Yhteisömanagerit-ryhmissä Facebookissa ja LinkedInissä. Edellisillä kolmella kerralla tapahtuma on tullut täyteen vuorokaudessa, joten olehan tarkkana. Piilotetun aarteen uutiskirjeen tilaajat saavat ilmoittautumiseen 2 minuutin varaslähdön.

Mikä maksaa?

Seminaari on periaatteessa ilmainen, mutta osallistujien sitouttamiseksi keräämme kuitenkin etukäteen ruokamaksun (30€). Hinta sisältää lounaan, aamu- ja iltapäiväkahvien lisäksi myös Lyytin ja pankki perimät maksut. Maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä, joten pidä verkkopankkitunnuksesi käsillä. Maksua ei palauteta, vaikka sinulle tulisi este. Halutessasi voit kuitenkin siirtää paikkasi jollekin toiselle.


CMADFI-epäkonferenssi eli #CMADFIE 23.1.2018

Useina vuosina on toivottu, että CMADFI-tapahtuma sisältäisi ryhmätöitä tai olisi kaksipäiväinen. Toiveisiinne vastataan nyt ns. epäkonferenssin muodossa. #CMADFIE (E niinkuin extra tai epäkonferenssi) järjestetään Lappeenrannassa tiistaina 23.1. Lisätietoa päivästä on luvassa pian, mutta Wikipediassa epäkonferenssi määritellään näin:

Epäkonferenssi on vapaamuotoinen tapahtuma, joka eroaa tavanomaisista konferensseista pyrkimällä olemaan avoimempi, osallistumiseen pohjautuva kokoontumismuoto. Epäkonferenssit ovat usein pienempiä, vain löyhästi ennalta rajattuja, ja passiivisen seuraamisen sijaan mahdollisimman monien osallistujien toivotaan osallistuvan keskustelun etenemiseen rakentavasti. [...] Epäkonferenssi pyrkii hyödyntämään yleisön laajaa osaamista.