9. CMADFI-tapahtuma järjestetään ma 27.1.2020 Tiedekulmassa Helsingissä.

Someohjeistuksia

Julkisesti verkosta löytyvät some-ohjeistukset, -linjaukset ja -periaatteet

Julkishallinto

Järjestöt, liitot ja yhdistykset

Kunnat ja kaupungit

Media

Opetus- ja koulutusorganisaatiot

Puolueet

Yritykset

- yhteensä 83 ohjetta, päivitetty 16.1.2020

Henkilöstölle tai luottamushenkilöille suunnatut some-ohjeistukset ja -linjaukset ovat yksi osa organisaatioiden viestinnän ohjeita. Kokoamme tälle sivulle tällä lomakkeella julkisesti verkosta löytyviä some-ohjeistuksia, -linjauksia ja -periaatteita, koska tällaista koostetta ei verkosta tällä hetkellä päivitettynä löydy. Keräämme tietoja anonyymisti. Vastaajien tiedot eivät tallennu mihinkään vastaamisen yhteydessä.

Ohjeistusten keruu liittyy Viestintä-Pirittan Piritta Seppälän CMADFI-tapahtuman (27.1.2020) puheenvuoroon, joka käsittelee sosiaalisen median ohjeistuksia ja linjauksia organisaatioissa. Puheenvuoron tuotoksena haluamme koota yhteen paikkaan julkisesti verkosta löytyviä some-ohjeistuksia. Näin niistä voivat hyötyä myös ne, jotka eivät tapahtumaan pääse paikalle. Lisäämme selkeästi aihepiiriin liittyvät ohjeistusten toimivat linkit sivustolle sekä ennen CMADFI2020-tapahtumaa että tasaisin väliajoin tämän jälkeen.
Jos sinulla on lisäkysyttävää aiheesta, voit olla yhteydessä Viestintä-Pirittan sähköpostiosoitteessa info (at) viestintapiritta.fi.

Terveisin,
Piritta Seppälä ja Pauliina Mäkelä, Viestintä-Pirittan tiimi 10.1.2020