9. CMADFI-tapahtuma järjestetään ma 27.1.2020 Tiedekulmassa Helsingissä.

Tärkeää tietoa osallistujille

Hei!

(Tämä viesti lähetettiin ilmoittautuneille 15.1.2020)

CMADFI lähestyy kovaa vauhtia, joten tässä tärkeää tietoa tapahtumasta:

  • Olemme perustaneet liveosallistujille tarkoitetun Facebook-ryhmän. Käytämme sitä mm. tapahtuman aikaisista treffeistä sopimiseen (esim. lounastreffit aiheesta x kiinnostuneille). Liity mukaan!
  • CMADFI-jatkot ovat tällä kertaa kaikille avoimet ja omakustanteiset. Jotta Belge osaisi varautua tuloomme sopivalla miehityksellä, kerrothan tulostasi Facebook-eventissä.
  • Piritta Seppälä kerää omaa CMADFI-esitystään varten hyviä some-ohjeistuksia ja -linjauksia, jotka löytyvät verkosta julkisesti! Autathan siis häntä urakassa. Tuloksista kokoamme pysyvän materiaalipankin www.cmad.fi-sivulle.
  • Käytäthän #CMADFI-häsää niin ennakkopöhinän synnyttämisessä, tapahtuman aikana ja sen jälkeen. Twiitit ja Instagram-postaukset, joista ko. häsä löytyy näkyvät someseinällämme, Tiedekulman seinällä mutta myös virtuaalisesti.
  • Nettisivultamme löydät kaikki oleelliset tiedot tapahtumasta, aikatauluista puhujaesittelyihin, tapahtuman sometileistä päivän menuun.

Entä mitä pitäisi ottaa mukaan? No ne "perinteiset":

  • kaulaan/rintaan jonkun vanhan tapahtuman nimilappu (saa askarrella myös itse)
  • jatkojohtoja ja varavirtaa sekä täyteen ladatut akut
  • asukoodi on "tule sellaisena kuin yhteisöäsi manageroit", eli ihan normaalit duunivaatteet

Tapahtumapaikalle kannattaa tulla hyvissä ajoin, sillä tila on kaikille avointa ja voi olla, että Stagen istumapaikat loppuvat. Jos näin käy, kakkoskerroksesta löytyy tila, josta voit seurata tapahtuman striimiä. Kakkoskerrosta ja siellä olevia neukkareita voit hyödyntää myös silloin, jos sinun pitää syystä tai toisesta tehdä töitä tapahtuman aikana. Saat tiloista lisätietoa infotiskiltä.

Jos et pääsekään mukaan, peruthan tulosi ajoissa. Halutessasi voit antaa paikkasi eteenpäin infoamalla siitä Johanna Lohiluomaa (johanna.lohiluoma@mtl.fi).

Tulossa on jälleen kerran mahtava päivä, kiva kun olet mukana!

Tiedekulmassa nähdään!

-Johanna Janhonen & muut tapahtuman järjestäjät