Hurraa, jo 10. #CMADFI! Nettiyhteisöistä kiinnostuneet kohtaavat etänä ma 25.1.21.

1. kirje osallistujille

Hei!


Mukavaa, että päätit ilmoittautua CMADiin: 700 osallistujastamme yli 400 on ensikertalaisia, huikeaa! Vietämme Jenkeissä keksittyä Community Manager Appreciation Dayta eli CMADia (lausutaan cee-mad tai smad) Suomessa jo 10. kertaa, ensimmäistä kertaa täysin etänä. Vanhat kävijät löytävät tapahtumasta tuttuja elementtejä, kuten vartin puheenvuorot, joiden aiheet päätimme yhdessä syksyisessä äänestyksessä.

Päivä alkaa kello 9.00 ns. lämmittelyosiolla, johon mahtuu Antti Syrjän standupin lisäksi muutakin yllätysohjelmaa. Päivän päätteeksi, klo 20-21, saamme nauttia Anssi Kelan yksityiskeikasta. Osallistu soittolistan luomiseen ja mieti etukäteen kysymyksiä, joita haluat Anssilta kysyä.


Mielenkiintoisten esitysten lisäksi tarjoamme taas tilaisuuksia verkostoitumiseen. Zoom tarjoaa siihen täysin uudet puitteet ja aikataulun: tällä kertaa osallistujat pääsevät itse ääneen kerran tunnissa ns. välitunnilla. Välituntiohjelma on hyvin runsas, joten suosittelen tutustumaan siihen etukäteen ja miettimään, mitä tarjottimellesi nappaat: kaikkeen kivaan et valitettavasti ehdi osallistua. Kello 16-17 on käytössä vielä mysteerihuoneet, joita voit päivän aikana varata itsellesi, esimerkiksi, jos keskustelu jää vaikka pahasti kesken jollain välitunnilla.

Välitunneille tai mysteerihuoneisiin ei ilmoittauduta ennakkoon, vaan pääset niihin klikkaamalla Zoomin chattiin tulevia linkkejä. Valinta onnistuu vain Zoom-sovelluksella, joten lataathan sen itsellesi. Zoomin nettiselaimen kautta osallistuvat joutuvat ehkä pitkäänkin jonoon, josta tapahtuman ylläpitäjät siirtävät ihmisiä heidän haluamiinsa huoneisiin. Jos haluat testailla Zoomia etukäteen, käy testihuoneessa, jossa pääset testaamaan yhteyttä, kameroita ja mikkejä (passcode: 112233). Tsekkaa tästä lisää Zoom-vinkkejä.

CMADissa tapahtuu koko ajan jotain välillä 9-17. Suosittelemme kuitenkin, että pidät omaehtoisia taukoja aina välillä. Mieti etukäteen missä välissä syöt, juot ja vedät happea. Ehkä kokkailet sillä välin, kun joku esiintyjä puhuu, ehkä osallistut välitunnille kännykälläsi suoraan ruokapöydästäsi?

Kun suunnittelet päiväsi etukäteen, saat siitä enemmän irti!

Koska välitunnit ja etenkin mysteerihuoneet ovat ihan uusi juttu, harjoittelemme niitä ensi viikolla kolmella eri teemalla:

Asiakaspalvelu ma 18.1. klo 16.00-16.30
- tule puhumaan asiakaspalvelusta ja sen haasteista (esim. botit aspan apuna, asiakkaiden osallistaminen asiakaspalvelussa).


Markkinointi ti 19.1. klo 16.00-16.30
- tule puhumaan markkinoinnista haluamallasi näkökulmalla (esim. markkinoinnin mittaaminen, sisältömarkkinointi, B2B...).


Rekrytointi ke 20.1. klo 16.00-16.30
- tule puhumaan rekrytoinnista, tarjoa työpaikkaa tai kerro esimerkiksi siitä, miten some on auttanut teitä rekrytoinnissa.

Saat etkojen Zoom-linkin seuraavassa kirjeessäni.

Tapahtumassamme on muuten aika pitkä jono, yli 70 henkilöä. Jos siis tiedät, ettet ehdi osallistua päivään livenä, peruuta osallistumisesi ja vapauta paikkasi jonottajalle. Esitykset taltioidaan ja julkaistaan meidän YouTube-kanavalla.

Kovasti jo tapahtumaamme odottaen,

-Johanna Janhonen & muut CMAD-väki


PS. Tiesitkö, että voit jo aloittaa sisällöntuottamisen someseinällemme? Se onnistuu, kun käytät twiitissä tai Instagram-postauksessasi #cmadfi-häsää.
PS. Pukukoodimme on hyvin rento, mutta halutessasi voit pukeutua työnantajasi brändiin: logohuppariin, brändiväriä toistavaan huiviin.