Seitsemäs CMADFI-tapahtuma 22.1.2018 Lappeenrannan teknillisellä yliopistolla

Kahvituntisponsorit

Kahvituntisponsoreina toimivat Deeva-hanke, Flockler, Infocrea, Lappeenrannan kaupunki, Lvngroom, Medita Communication, Open Knowledge Finland, Someleontti, Tussitaikurit ja Viestintä-Piritta.

Deeva-hanke - Jari Jussila

DEEVA-hankkeessa hyödynnetään digitalisaation tarjoamia mahdollisuuksia luoda datasta arvoa ja kehittää syvälliseen asiakaskokemuksen ymmärtämiseen perustuvia uusia, asiakasohjautuvia palvelutuotteita sekä arvon yhteisluontia tukevia menetelmiä. Hankkeen monitieteinen toteuttajatiimi koostuu kolmesta kotimaisesta korkeakoulusta - Tampereen teknillinen yliopisto, Turun ammattikorkeakoulu ja Tampereen ammattikorkeakoulu.

Flockler - Toni Hopponen

Tapahtuman nettisivut ja someseinät

Flocklerin alustan avulla voit kerätä, analysoida, ja esittää sosiaalisen median sisältöjä verkko- ja mobiilipalveluissa.

Flockler
Flockler

Infocrea Oy - Jarmo Lahti

Tapahtuman livestriimaus

Lappeenrannan kaupunki - Visit Lappeenranta - Mirka Rahman ja Tuula Paakkonen

Tervetuloa Lappeenrantaan!
Lappeenranta on uusiutuvan energian ja puhtaan ympäristön pioneerikaupunki, jonka intohimona on ongelmien ratkaiseminen. Olemme Suomen ilmastopääkaupunki täynnä uutta energiaa, rohkeaa ajattelua ja kansainvälistä osaamista.

Lvngroom - Karri Anttila

Tilaisuuden valokuvaus

Medita Communication - Tiinu Wuolio ja Marja Keränen

CMAD-blogin toimittaminen, lehdistötiedote, livetwiittaus

Sisältömarkkinointiin erikoistunut viestintätoimisto Medita tekee tavoitteellista ja vaikuttavaa viestintää eri kanavissa. Tunnemme toimialoista erityisesti rakentamisen, hyvinvointi- ja agriteknologian, toiminnanohjausjärjestelmät, ajoneuvot, veneilyn sekä energia-alan. Toimistomme ovat Helsingin Töölössä ja Jyväskylän keskustassa. Edustamme Suomea Worldcom Public Relations Groupissa, johon kuuluu 110 itsenäistä toimistoa 95 kaupungissa kuudella mantereella.

Open Knowledge Finland 

Puhujaviestintä

SomeleonttiSanya Saarinen

Kahvituntisponsoriosion koonti ja esittelyosion juontaminen

Tussitaikurit - Karri Lehtonen

Livekuvitus

Tussitaikurit tiivistää moni­mutkaisetkin viestit mielen­kiintoisiksi piirros­videoiksi. Teemme videoita asiakkaidemme sisäiseen ja ulkoiseen viestintään – esimerkiksi koulutukseen, tiedotukseen ja markkinointiin. Tämän lisäksi repertuaariimme kuuluu myös kuvitukset ja livekuvitukset.

Tussitaikurit - Piirrosvideot, kuvitukset ja livekuvitukset
Tussitaikurit - Piirrosvideot, kuvitukset ja livekuvitukset
Tussitaikurit - Livekuvitus - Karri Lehtonen

Viestintä-Piritta - Piritta Seppälä ja Heidi-Maaria Johansson

Bussit ja bussitiedotus

comments powered by Disqus