Nettiyhteisöistä kiinnostuneiden oma CMADFI-tapahtuma järjestetään ma 23.1.2023 jo 12. kertaa, livenä Jyväskylän Crazy Townilla ja etänä Zoomissa.

Kahvituntisponsorit

CMADFI ylpeänä esittelee, vuodesta toiseen uskolliset kahvituntisponsorimme - Flockler, Innoduel, Lvngroom ja Xennek.

Flockler - Toni Hopponen

Tapahtuman nettisivut ja someseinät

Flocklerin alustan avulla voit kerätä, analysoida, ja esittää sosiaalisen median sisältöjä verkko- ja mobiilipalveluissa.

Innoduel - Jussi Simolin

Osallistujien aktivointi ja osallistaminen ja yhteisön ajatusten kiteyttäminen

Innoduel_animaatio_textInnoduel on kuin kysely, mutta tehty ihmisiä varten. Innoduel ja siihen liittyvät osallistamisen viestintäpalvelut auttavat organisaatioita matkalla tarpeista toimintaan ja onnistumisten juhlintaan. Kunnanjohtaja, konsultti, kauppaketjupäällikkö, korkeakouluopettaja ... jokaisella on tarpeita johtaa tiedolla ja sitouttaa ihmisiä. Innoduel auttaa.

Lvngroom - Karri Anttila ja Laura Johansson

Tilaisuuden valokuvaus

Lvngroom Oy on sosiaaliseen mediaan, viestinnän koulutuksiin sekä valokuva- ja videotuotantoon erikoistunut yritys. Autamme asiakkaitamme hyödyntämään tehokkaasti mm. sosiaalista mediaa, kuvaa ja videota heidän markkinointiviestinnässään.

Xennek - Liisa Siitonen

Puhujaviestintä

Liisa Siitonen on Xennek Oy:n kouluttaja ja konsultti. Liisalla on yli 20 vuoden kokemus digitaalisesta markkinointiviestinnästä ja hän on toiminut kouluttajana 10 vuotta. Kokemusta Liisa on hankkinut digimedia- ja mainostoimistoista sekä mediataloista. Somesta Liisa löytää ammatillista tietoa, uusia kontakteja ja kissavideoita.